Skip to main content

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club lanseras för Nintendo Switch idag

torsdag, 29 augusti 2024
Granska ledtrådarna och samla vittnesmål för att hitta möjliga kopplingar till de grymma händelserna i det förflutna i detta interaktiva drama.

Spela rollen som assisterande privatdetektiv från Utsugi Detective Agency och hjälp polisen att lösa ett mordfall när Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club lanseras för Nintendo Switch idag. Granska ledtrådarna och samla in vittnesmål för att hitta potentiella kopplingar till hemska händelser i det förflutna i detta interaktiva drama.

I Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club har en student hittats död på ett skrämmande sätt. Hans huvud är täckt av en papperspåse med ett kusligt leende ansikte ritat på – precis som offren för Emio, den leende mannen – en mördare i en urban legend. Du spelar som en biträdande privatdetektiv och får i uppdrag att hjälpa polisen att lösa det här brottet, som påminner om en serie olösta mord för 18 år sedan. Har en seriemördare återvänt, eller är det här en copycats verk? Är dessa brott inspirerade av historien om den leende mannen, eller är det ursprunget till den?

Som en del av Utsugi Detective Agencys fortsatta äventyr är den välbekanta karaktären Ayumi Tachibana för första gången i Famicom Detective Club-serien spelbar under utvalda delar av berättelsen. Som en utredande duo kommer ni att dyka djupare in i denna intensiva berättelse om misstänksamhet, isolering och bräcklighet.

En demo i tre delar av Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club, finns tillgänglig på Nintendo eShop för Nintendo Switch. Vid köp av den fullständig versionen av spelet kan sparad data från denna demo föras över, så att spelet kan fortsätta utan att börjas om från början.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige