Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel - augusti 2024

torsdag, 1 augusti 2024
Kommande Nintendo Switch-spel - augusti 2024
Söta spel, läskiga spel, och allt däremellan kommer till Nintendo Switch i augusti!

Star Wars: Bounty Hunter - 1 augusti

Ta på dig Jango Fetts Mandalorian-hjälm och spåra upp en störd Dark Jedi i Star Wars: Bounty Hunter. Utmana fiender och manövrera genom akrobatiska strider i detta actionäventyr i tredje person som utspelar sig före händelserna i Star Wars: Episode II - Attack of the Clones.

THANK GOODNESS YOU’RE HERE! - 1 augusti

Utforska den märkliga staden Barnsworth och lämna ett avtryck som resande försäljare som tar på sig alltmer udda jobb i Thank Goodness You're Here! Träffa färgstarka karaktärer och upptäck nya delar av staden när allt konstigare uppgifter blir tillgängliga, allt inför ditt stora möte med borgmästaren i denna slapformer-komedi.

World of Goo 2 - 2 augusti

Världen är vacker, farlig och ännu kladdigare i World of Goo 2. Använd levande flytande varelser för att bygga broar, odla torn, terraforma terräng och tanka flygmaskiner. Hitta dina egna unika lösningar på varje nivå, eller bygg med upp till tre kompisar i det lokala samarbetsläget som är exklusivt för Nintendo Switch.

Natsu-Mon: 20th Century Kid - 6 augusti

Cat Quest III

Njut av en speciell sommar på den japanska landsbygden, där du får simma i havet, klättra i berg, åka tåg och till och med styra en cirkus! En hjärtevärmande sommarsemester på den japanska landsbygden väntar i Natsu-Mon: 20th Century Kid.

Cat Quest III - 8 augusti

Sätt segel över Purribean och kämpa mot de fruktade Pi-rats i Cat Quest III. I detta storslagna RPG-äventyr ger du dig ut på öppet hav, ensam eller i lokalt samarbete, för att spåra upp en sedan länge förlorad mytisk skatt.

THAT TIME I GOT REINCARNATED AS A SLIME ISEKAI CHRONICLES - 8 augusti

Har du hört talas om den där gången jag blev reinkarnerad som en slajm? Njut av spännande actionstrider som kombinerar flashiga specialrörelser och kraftfulla kombinationer med alla dina favoritkaraktärer från den animerade serien.

SteamWorld Heist II - 8 augusti

Haven i SteamWorld Heist II har blivit livsfarliga och fräter på metallben och mekaniska hjärtan. Ta befälet som kapten Leeway, tillsammans med sin brokiga besättning av Steambots, och ta sikte i strategiska turbaserade strider för att avslöja det gåtfulla hotet som hotar Stora havet.

CULT OF THE LAMB: UNHOLY ALLIANCE - 12 augusti

Den senaste gratisuppdateringen för Cult of the Lamb innehåller nya reliker, tarotkort och mycket mer, samt lokalt samarbete i multiplayer. Spela hela kampanjen med nya twistar för två spelare på befintliga minispel, när en spelare tar på sig rollen som Lammet och en annan plockar upp manteln för den nya spelbara karaktären: Geten.

DREDGE - The Iron Rig DLC - 15 augusti

Ny berättelse, nya föremål och nya motgångar i den kommande expansionen till det kosmiska skräckfiskeäventyret DREDGE. Samla, tillverka och leverera din väg genom en ny byggbar destination och undersök uråldriga mysterier som rör sig i djupet.

EMIO – THE SMILING MAN: FAMICOM DETECTIVE CLUB - 29 augusti

Avslöja sanningen i en mörk, skruvad thriller: Emio - Den leende mannen: Famicom Detective Club. Lös det tragiska mordet på en högstadieelev, där en läskig ledtråd påminner om kalla fall från det förflutna och en urban legend om en mördare med ett oroande modus operandi.

GUNDAM BREAKER 4 - 29 augusti

Skapa, anpassa och styr din egen kraftfulla Gunpla i GUNDAM BREAKER 4. Kombinera delar från över 250 baskit, gör dem personliga med färg, väder och dekaler och sätt dem sedan på prov när du kämpar mot tuffa motståndare i online- eller enspelarlägen.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige