Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel i september 2024

måndag, 2 september 2024
Kommande Nintendo Switch-spel i september 2024
Denna månad kan du räkna med hjältedåd från Hyrule, storslagna mål, den största Splatfest någonsin och mycket mer på Nintendo Switch i september. Kolla in de kommande höjdpunkterna nedan och glöm inte att testa demos i den mån de finns för respektive spel.

BAKERU – 2 September

Befria ett sagoinspirerat Japan från de onda andarnas grepp i det actionfyllda äventyret BAKERU. Ta dig an 50 banor som hjälten Bakeru och använd hans ”Henge”-förvandlingskraft för att övervinna både hinder och fiender! Testa också demoversionen som finns på Nintendo eShop.

Ace Attorney Investigations Collection – 6 September

Den perfekte åklagaren Miles Edgeworth är tillbaka på fallet i Ace Attorney Investigations Collection! Lämna rättssalen och bege dig till brottsplatsen, använd logik och slutledning för att lösa en mängd spännande fall i två spel, inklusive en uppföljare som tidigare inte släppts utanför Japan. Testa också demoversionen som finns på Nintendo eShop.

Yars Rising – 10 September

Ett retroinspirerat äventyr väntar i 2D-sci-fi-plattformsspelet Yars Rising. Som den unga hackaren Emi Kimura springer, hoppar och smyger du dig fram genom ett minst sagt skumt företag. Lås upp nya krafter på vägen och lös och hacka dig igenom minispel med en gammaldags twist.

LOLLIPOP CHAINSAW RePOP – 12 September

LOLLIPOP CHAINSAW RePOP – September 12th

Slå dig dig igenom en zombieapokalyps med samma stil och elegans som en cheerleader i LOLLIPOP CHAINSAW RePOP. Bli den legendariska zombiejägaren Juliet Starling i den här nyversionen, som innehåller ännu fler sätt att ta dig förbi de odöda, förbättrad grafik och mycket mer.

MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics – 12 September

De legendariska crossover-hitsen är tillbaka i MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics. Dyk ner i en actionfylld serie bestående av sju unika titlar, inklusive tunga slagskämpar som X-MEN VS. STREET FIGHTER och MARVEL vs. CAPCOM 2 New Age of Heroes. I samlingen ingår också det sällsynta beat 'em up-spelet THE PUNISHER.

Splatoon 3: Grand Festival – 13 till 16 September

Fira två år med Splatoon 3 med 72 timmars festligheter i den största Splatfest någonsin! Kämpa som en del av Team Past, Present eller Future medan du njuter av uppträdanden från Squid Sisters, Off the Hook och Deep Cut under detta tre dagar långa evenemang.

Core Keeper – 17 September

Utforska en stor underjordisk grotta med oändliga resurser. Gör det ensam eller med upp till sju andra spelare online i gruvsandlådeäventyret Core Keeper! Ta dig an det speciella och ytterst levande ekosystemet som finns här och slåss mot olika grottvarelser, allt i ett försök att avslöja mysteriet med The Core.

The Plucky Squire – 17 September

Hoppa mellan 2D- och 3D-världar i det charmiga actionäventyret The Plucky Squire. Hjälp Jot att lösa pussel, slåss mot fiender, flyga med ett jetpack och möta utmaningar som han aldrig tidigare har sett för att bli hjälten i en levande sagobok!

EA Sports FC™ 25 – Från 20 September

Upplev fler sätt att vinna för klubben i EA SPORTS FC™ 25. Samarbeta med vänner i dina favoritlägen med den nya spelläget 5v5 Rush och styr din klubb till seger när FC IQ levererar mer taktisk kontroll än någonsin tidigare.

Disney Epic Mickey: Rebrushed – 24 September

Varje penseldrag har betydelse i det livfulla 3D-plattformsspelet Disney Epic Mickey: Rebrushed. Följ med Musse Pigg när han utforskar Wasteland, en värld med bortglömda Disney-karaktärer,och använd färg för att återställa skönheten i världen, och thinner för att förändra saker i omgivningen och avslöja dolda hemligheter. Testa också demoversionen som finns på Nintendo eShop.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom – 26 September

Rädda Hyrule och den här gången med prinsessan Zeldas vishet i The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. Använd hennes krafter på kreativa sätt för att utforska detta enorma kungarike, slåss mot monster, ta dig an underjordiska labyrinter och lös gåtan med de mystiska sprickorna.

Monopoly – 26 September

Kasta tärningarna och dyk in i det klassiska brädspelet Monopol. Upp till sex spelare lokalt eller online kan ta en tur runt brädet och beundra en fullt animerad 3D-stad när du köper, säljer och byter fastigheter för att få ditt imperium att växa.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige