Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel – oktober 2024

onsdag, 2 oktober 2024
Kommande Nintendo Switch-spel – oktober 2024
Kommer snart till Nintendo Switch: hoppa in i det största Mario Party-spelet hittills, gör Bikini Bottom till din lekplats, upptäck hur draken blev en legend och mycket mer! Kolla in detta urval av spel som lanseras i oktober.

Refind Self: The Personality Test Game – 2 oktober

ÅTERFÖR SJÄLV: PERSONLIGHETS TESTSPELET

Upplev en förgrenad historia och upptäck något om dig själv på vägen i Refind Self: The Personality Test Game. Som en android kan du resa till platser som är nyckeln till din skapares minnen, interagera med andra automater och reda ut hemligheter i det här spelet där det inte finns något rätt eller fel sätt att spela.

SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game – 4 oktober

SPONGEBOB SQUAREPANTS: PATRICK STAR-SPELET

Är detta den Krusty Krab? Nej, det här är Patrick! Axla rollen som den knasiga sjöstjärnan i SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game och skapa lustigt kaos genom hela Bikini Bottom i en fysikbaserad sandlådeupplevelse. Du kan till och med anta utmaningar från SpongeBob, Sandy, Squidward med mera!

Europa – 11 oktober

Europa

Ett fridfullt spel med äventyr, utforskning och meditation väntar i Europa. Spring, glid och flyg över landskapet, lös mysterier i ruinerna av en fallen utopi och avslöja en intim berättelse om att växa upp och mänsklighetens förhållande till naturen.

Just Dance 2025 Edition – 15 oktober

Just Dance 2025 Edition

Samla dina vänner och familj och släpp loss med Just Dance 2025 Edition! Oavsett om du vill ta festen till en helt ny nivå, träna samtidigt som du har roligt eller skapa speciella familjestunder, har det här senaste tillägget i Just Dance-serien något för alla, med 40 heta nya låtar.

Neva – 15 oktober

Neva

Upplev ett känsloladdat actionäventyr från skaparna av det prisbelönta GRIS i Neva. Efter att den unga kvinnan Alba bundits till en nyfiken vargunge genom en konfrontation med mörka krafter, ger sig de två ut på en farofylld resa genom en värld som en gång var vacker, men som långsamt förfaller omkring dem.

Super Mario Party Jamboree – 17 oktober

Gå med i en fullspäckad fest i Super Mario Party Jamboree! Rör dig och dansa på sju nya och återkommande spelbräden, kämpa i över 110 minispel – det mesta i ett Mario Party-spel hittills! – och skär, hugg och sätt ihop i nya rörelsebaserade spellägen. Dessutom kan du tävla online i Koopathlon, den första 20-spelartävlingen i seriens historia!

Yakuza Kiwami – 24 oktober

Yakuza Kiwami

Fördjupa dig i berättelsen som startade den episka Like a Dragon- och Yakuza-sagan i Yakuza Kiwami. Utforska Kamurocho, Japans största nöjesdistrikt, och hjälp Kazuma Kiryu att navigera genom Tokyos undre världens intriger, samtidigt som han konfronterar rivaliserande gäng i storslagna strider.

Dejta allt! – 24 oktober

Dejta allt!

Hemma är där hjärtat är… bokstavligen! Hushållsföremål, apparater och till och med koncept förvandlas till potentiella kärleksintressen i Date Everything!, ett spel där titeln säger allt. Med 100 möjliga dejtbara karaktärer finns det gott om okonventionella partners att träffa – välj mellan Cabrizzio skåpet, Lux lampan, Textbox-chan och många fler!

dotAGE – 24 oktober

DOTAGE

Apokalypsen närmar sig, och byborna behöver din vägledning för att överleva i dotAGE. Tilldela dina arbetare uppgifter och bygg en blomstrande by inför den annalkande undergången i detta survival roguelite-turbaserade stadsbyggarspel. Kommer du att uppfylla profetian?

Romancing SaGa 2: REVENGE OF THE SEVEN – 24 oktober

Romancing SaGa 2: REVENGE OF THE SEVEN

SaGa-serien återvänder med Romancing SaGa 2: REVENGE OF THE SEVEN, en fullständig 3D-remake av det ursprungliga RPG-spelet från Super Famicom från 1993. Ge dig ut på ett spännande äventyr med både klassiska och nya funktioner, fullständiga japanska och engelska röstskådespelare, omarrangerade musikstycken och mycket mer.

Shin chan: Shiro and the Coal Town – 24 oktober

Shin chan: Shiro och kolstaden

Välkommen till Akita! Börja ett bekymmersfritt nytt liv på landsbygden i Shin chan: Shiro and the Coal Town och spendera tiden precis som du vill, med att fiska eller fånga insekter. Res sedan till Coal Town och hjälp till på den lokala restaurangen eller hitta på alla möjliga fantastiska uppfinningar.

SONIC X SHADOW GENERATIONS – 25 oktober

SONIC X SHADOW GENERATIONER

Förbered dig på två unika höghastighetsupplevelser! I SONIC X SHADOW GENERATIONS, spela som Shadow the Hedgehog i en helt ny berättelsekampanj med aldrig tidigare skådade förmågor och ikoniska banor, och njut av en komplett remaster av samlingen med de största hitsen av 3D- och 2D Sonic-banor – SONIC GENERATIONS.

Shadows of the Damned: Hella remastrad – 31 oktober

Shadows of the Damned: Hella Remastrad

Ge dig ut på en demonjakt i Shadows of the Damned: Hella Remastered, återkomsten av den klassiska actionspäckade thrillern från de kreativa hjärnorna bakom SUDA 51 (No More Heroes) och Shinji Mikami (Resident Evil). Spräng dig igenom en armé av demoner och rädda tillbaka din kidnappade kärlek från Underworlds herre!


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige