Skip to main content

Låt det bli kul att vakna på morgonen med Nintendo Sound Clock: Alarmo!

torsdag, 10 oktober 2024
Har du någonsin önskat att du kunde vakna upp i någon av de lekfulla världarna från Nintendo? Ok, det är dags att sluta drömma!

Vi introducerar Nintendo Sound Clock: Alarmo – en interaktiv väckarklocka som är utformad för att tillföra lite Nintendo-charm till ditt hem och din dagliga rutin. Alarmo kommer att finnas tillgänglig i detaljhandeln från och med mitten av januari.

Nintendo Sound Clock: Alarmo har rörelsesensorteknik som reagerar på dina rörelser, så att du kan snooza ditt alarm med bara rörelser och stoppa det genom att gå upp ur sängen. Skräddarsy din rutin och gör det roligt att vakna genom att välja mellan 35 olika ljud inspirerade av fem Nintendo-titlar, Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4 och Ring Fit Adventure. Ställ sedan in en tid och låt Alarmo hantera resten.

På morgonen kommer du att uppleva härliga ljud och musik utifrån det du valt. Vakna till ljudet av Mushroom Kingdom med Mario och hans vänner, börja dagens äventyr med Link och prinsessan Zelda eller börja om på nytt med Inklings från Splatoon 3. Och det är bara några av de upplevelser du kan vakna upp till.

Det är inte allt för du kan också se hur mycket du rör på dig i sömnen, ställa in en klocka varje timme med en titel som du väljer och växla mellan Fast eller Gentle Mode för ditt morgonalarm. I Firm Mode blir alarmet gradvis mer intensivt ju längre du ligger kvar i sängen, medan Gentle Mode ger en mer jämn intensitetsnivå. Det finns också ett knappläge för mer traditionellt ”tryck på snooze-knappen”. Du kan även använda sömnvänliga ljud för att varva ner med lugnande musik och ljud vid din inställda läggdagstid. Dessutom, om du länkar ditt Nintendo Account kan du ladda ner scener från Mario Kart 8 Deluxe och Animal Crossing: New Horizons via kostnadsfria uppdateringar när de blir tillgängliga. För mer inblick i utvecklingen av Nintendo Sound Clock: Alarmo, spana in Ask The Developer-intervjuserien på Nintendos brittiska hemsida.

Oavsett om du vill förbättra ditt väckning, lägga till en stänk av Nintendo-färg i ditt hem eller bara varva ner med dina favoritkaraktärer, Nintendo Sound Clock: Alarmo är inte bara en väckarklocka , den ger det där lilla extra så du får en bra dag.

images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_03.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_04.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_06.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_05.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_07.png
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_01.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_02.jpg

Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige