Skip to main content

Överraskande utgivningar och mer i en dubbel Indie World/Nintendo Direct: Partner Showcase

tisdag, 27 augusti 2024
Idag släppte Nintendo sin första kombinerade Indie World och Nintendo Direct: Partner Showcase och avslöjade en massiv lista med spel från partners som kommer till Nintendo Switch under vintern 2024 och därefter.

Indie World Showcase började med uppdateringar och avslöjanden, till exempel lanseringen av 2D-plattformsäventyret Pizza Tower senare idag, en gratis uppdatering för Balatro: Friends of Jimbo, som också finns tillgänglig senare idag, och tillkännagivandet av Coffee Talk Tokyo, en ny del i Coffee Talk-serien, som kommer till Nintendo Switch 2025.

Detta följdes omedelbart av en Nintendo Direct: Partner Showcase, med fokus på debuten av det hyllade actionäventyret Yakuza Kiwami på Nintendo Switch, som släpps den 24 oktober; en hyllning till den ikoniska Tetris-serien i Tetris® Forever, som lanseras 2024; träning för hela kroppen i Fitness Boxing 3: Your Personal Trainer, som lanseras den 5 december; en ny samling spel från den charmiga livssimulatorserien i MySims: Cozy Bundle, som lanseras den 19 november; den senaste möjligheten att skriva om historien i Sid Meier's Civilization VII, som släpps till Nintendo Switch den 11 februari 2025, och mycket mer, mycket mer.

Presentationen innehöll också uppdateringar av titlar som arenaspelet STAR WARS: Hunters™ och det klassiska fantasyrollspelet DRAGON QUEST III HD-2D Remake. Bland många andra tillkännagivanden fick tittarna också se en försmak av Disney Dreamlight Valley ”End of Summer”, ett minievent i spelet.

Följande spel presenterades under Indie World-presentationen:

  • Pizza Tower: I det fartfyllda plattformsäventyret Pizza Tower handlar allt om rörelse, att utforska och att få höga poäng. Plus pizza, förstås. Peppino Spaghetti planerar att förstöra pizzatornet, som nämns i spelets titel, för att rädda sin restaurang från förintelse. Ta dig genom tornets helgalna våningar i hög hastighet, besegra snabbt fiender på vägen och anpassa dig till en mängd olika hinder och förvandlingar. Följ Peppino genom hans härjningar och upplev den rejält stiliserade 2D-pixelkonststilen som påminner om 90-talets tecknade filmer, när Pizza Tower anländer till Nintendo Switch senare idag.
  • Balatro: Friends of Jimbo: I den här kostnadsfria uppdateringen av det kritikerrosade Balatro kan spelarna använda kort inspirerade av fyra kända videospel, spela ännu fler minst sagt olagliga pokerhänder, upptäcka jokrar som förändrar spelets gång och utlösa adrenalinpumpande, skandalösa kombinationer. Uppdateringen innehåller kort från The Witcher 3: The Wild Hunt, Vampire Survivors, DAVE THE DIVER och Among Us - var och en med sin egen artwork baserad på respektive spel. Balatro: Friends of Jimbo kommer att lanseras på Nintendo Switch senare idag.
  • Coffee Talk Tokyo: Den visuella romanen Coffee Talk Tokyo är nästa del i den prisbelönta Coffee Talk-serien. Spelaren tar sig an rollen som barista på ett nattöppet kafé i Tokyo, där kunderna må vara övernaturliga, men deras problem är alltför mänskliga. Lyssna på nya kunders berättelser, servera dem tröstande drycker och erbjud ett medkännande öra - allt till den lugnande bakgrunden av ursprungliga lo-fi-spår av seriens kompositör Andrew Jeremy. Coffee Talk Tokyo är redo att släppas på Nintendo Switch 2025. 
  • PowerWash Simulator – Shrek Special Pack DLC: Tvätta bort smutsen på fem sagokartor från Shrek-universumet, inklusive Shreks alldeles egna träsk och Dragon's Lair, i denna nya DLC. Ta på dig en glänsande rustning med en ny karaktärsmodell med riddartema, ta dig an en minikampanj ensam eller med en vän i online co-op, eller sätt ihop en städpatrull med upp till sex spelare i Free Play. PowerWash Simulator - Shrek Special Pack DLC lanseras på Nintendo Switch hösten 2024.
  • Peglin: I detta pachinko-inspirerade RPG är du på uppdrag att hämnas på några guldstjälande drakar. Sikta med orbs och träffa pinnar för att utdela skador i turordningsbaserade strider. Samla och uppgradera en mängd olika orbs under spelets gång, var och en med sina egna krafter. Själva pinnarna kan också ha speciella egenskaper, och sällsynta passiva power-ups som kallas reliker ger också en rad spelförändrande effekter. Sikta noga och kombinera effekterna av orbs, pegs och relics som kan leda till spektakulära kombinationer! Du kommer att utforska en ny karta i varje runda och om du lyckas slutföra rundorna låser du upp svårare svårighetslägen. Lär drakarna en läxa när Peglin kommer till Nintendo Switch som en tidsbestämd konsolexklusivitet senare idag.
  • Morsels: Spela som en mus och kämpa mot de onda och hungriga katterna i detta gryniga men nyckfulla actionspel. Djupt under de farliga övre världarna möter du Fatberg som med hjälp av några magiska kort låter dig förvandlas till mäktiga små monster som kallas Morsels. Ge dig av till de övre världarna med dina nyfunna krafter, samla andra Morsels och förvandla dig strategiskt till dem när du går för att använda deras unika förmågor. Kämpa mot katternas onda krafter när Morsels lanseras till Nintendo Switch i februari 2025.
  • Wobbly Life: I Wobbly Lifes livfulla fysiksandlåda med öppen värld är nästan allt interaktivt. Mormor har sparkat ut dig från sitt hem och kräver att du skaffar ett jobb. Välj bland över 50 unika uppdrag och jobb som du kan ta dig an på egen hand, eller gör ditt simulerade liv enklare genom att samarbeta med en annan spelare online eller i lokal co-op. När du har tjänat ihop lite pengar i spelet finns det mer än 90 fordon och över 250 klädesplagg att spendera dem på. Ta tag i, lek och experimentera i en värld fylld av rekvisita, minispel, knasiga storyuppdrag och överraskningar. Lev ditt bästa wobbly-liv när Wobbly Life kommer till Nintendo Switch i december 2024.
  • Date Everything!: I denna sandlådebaserade dejtingsimulator kan spelarna faktiskt dejta i stort sett allt de stöter på - nämligen 100 karaktärer som sträcker sig från hushållsföremål till apparater och till och med koncept. Engagera dig i flirtig, förgrenad dialog med dessa fullt röststyrda karaktärer när du lär känna dem och bildar meningsfulla relationer. Dina val kan inte bara leda till kärlek, utan också till vänskap eller till och med förakt. Date Everything! släpps till Nintendo Switch den 24 oktober.
  • Neva: Från teamet bakom den kritikerrosade GRIS kommer Neva - ett känsloladdat actionäventyr som berättar historien om Alba, en ung kvinna som är bunden till en nyfiken ung vargunge, Neva, efter ett traumatiskt möte med mörka krafter. Tillsammans ger de sig ut på en farofylld resa genom en en gång så vacker värld, som faller i förfall runt omkring dem. I början måste Alba ta hand om Neva - men under resans gång kommer en större och mer våldsam Neva att kliva fram som beskyddare av sin modersgestalt. Upplev en rörande berättelse om mor-barn-band när Neva kommer till Nintendo Switch den 15 oktober.
  • Sea of Stars – Throes of the Watchmaker DLC: Upptäck en urverksvärld i miniatyr i detta kostnadsfria DLC till det kritikerrosade och flerfaldigt prisbelönta RPG-spelet Sea of Stars. Gör dig redo för en resa full av märkligheter och underverk, där Valere och Zale måste spela efter nya regler för att stoppa en förbannad karneval. Zale kommer att förvandlas till en skicklig jonglör, medan Valere kommer att blända som en akrobat. Tillsammans med den nya spelbara karaktären Arty kommer de att utforska nya områden, korsa nya fängelsehålor och stöta på nya fiender, bossar och pussel i sin strävan att rädda Horloge-världen. DLC:n kommer också att stödja det kommande lokala samarbetsläget, som gör det möjligt för spelare att gå ihop med upp till två andra för en gemensam äventyrssession. Ett ondskefullt skådespel väntar när Sea of Stars - Throes of the Watchmaker DLC lanseras på Nintendo Switch våren 2025.
  • Moth Kubit: Kryp uppåt på företagsstegen i ett insektsmegaföretag i detta surrealistiska RPG, där du tar rollen som Moth Kubit, en vanlig anställd som nyligen har blivit befordrad. Men var försiktig - mysterierna är många och hotet om en olycksbådande händelse som kallas ”Final Process” är överhängande. När du undersöker saken möter du typer från alla samhällsskikt, vissa blir du vän med och andra måste du besegra i verbala kraftmätningar med flera olika dialogval. Dina val kommer att påverka hur berättelsen fortskrider, så håll ögonen öppna - den här bisarra världen har många hemligheter att avslöja och flera slut att uppleva. Moth Kubit lanseras till Nintendo Switch under våren 2025.
  • PICO PARK 2: Samarbete är nyckeln i den här uppföljaren till action-pusselplattformsspelet PICO PARK. Två till åtta spelare kan samarbeta via lokalt spel eller online multiplayer för att navigera genom mer än 60 nya nivåer fulla av avsatser, klippor och andra hinder. Varje nivå kan klaras av oavsett hur många spelare som är på din sida, men för att nå utgången krävs strategiskt tänkande och samordnade rörelser. Lägena WORLD, ENDLESS och BATTLE är tillbaka och ännu större utmaningar väntar i det helt nya DARK Mode, där dina färdigheter - och din vänskap - sätts på det ultimata provet. Gör dig redo för bus med flera spelare när PICO PARK 2 dyker upp på Nintendo Switch som en tidsbestämd konsolexklusivitet senare idag.

Utöver de titlar som listas ovan innehöll presentationen ett montage av ännu fler indiespel som är på gång till Nintendo Switch, bland annat

  • The Plucky Squire: ett charmigt actionäventyr där sagoboksfigurer måste hoppa mellan 2D- och 3D-världar för att lösa pussel och bekämpa skurkar; lanseras den 17 september.
  • Shovel Knight: Shovel of Hope DX: en förbättrad utgåva av den klassiska actionplattformen, nu med 20 spelbara karaktärer, sömlös multiplayer online och andra nya funktioner; lanseras 2025.
  • On Your Tail: ett berättelsedrivet livsimulatorspel där den orädda unga detektiven Diana måste avslöja tjuven som hotar en charmig kuststad; lanseras den 21 november. En demo finns tillgänglig nu.
  • Cuisineer: ett spel som kombinerar läcker “dungeon crawling” och tempot som behövs för att kunna sköta en restaurang i en söt och välsmakande mix; lanseras den 28 januari 2025.
    Metal Slug Tactics: upplev den explosiva charmen i METAL SLUG-serien på ett helt nytt sätt i detta dynamiska RPG som kombinerar klassisk arkadaction och taktisk spänning; lanseras hösten 2024.
  • Europa: ett 3D action-plattformsspel där spelarna glider, flyger och boostar över hisnande landskap; lanseras den 11 oktober. En demo finns tillgänglig nu.

Följande spel presenterades under Nintendo Direct: Partner Showcase:

  • Yakuza Kiwami: Gå tillbaka till där allt började. Det kritikerrosade actionäventyrseposet som inledde den ikoniska Yakuza-serien är här. Fördjupa dig i ett realistiskt, modernt japanskt nöjesdistrikt som heter Kamurocho när ett episkt drama utspelar sig och du tvingas slåss genom gatorna med olika stridsstilar, provisoriska vapen och överdrivna avslutningsrörelser. Yakuza Kiwami kommer till Nintendo Switch den 24 oktober.
  • Tetris® Forever: Kliv in i ett virtuellt Tetris-museum och fira 40-årsjubileet av en legend inom videospel. Tetris Forever samlar klassiska titlar från varumärkets långa och framstående historia, inklusive den ursprungliga Famicom-versionen av Tetris från 1988, Tetris 2 + Bombliss, Tetris Battle Gaiden och mycket mer. Men det är inte allt - det finns också en helt ny Tetris-upplevelse som heter Tetris Time Warp, där du hoppar mellan olika spelstilar från hela serien. Samlingen innehåller också helt nya dokumentärvideor, digitala artefakter och en interaktiv tidslinje. Tetris Forever kommer till Nintendo Switch i år. Dessutom kommer NES-versionen av Tetris till Nintendo Switch Online i vinter, och ett nytt Tetris 99 Grand Prix-evenemang kommer också att starta i vinter.
  • Fitness Boxing 3: Your Personal Trainer: Piffa upp din träning med din egen personliga tränare. Träna i din egen takt med Quick Workout, Mitt Drills och mycket mer. Det finns till och med sittande träningsalternativ. Fitness Boxing 3: Your Personal Trainer lanseras till Nintendo Switch den 5 december.
  • MySims: Cozy Bundle: Två älskade MySims-spel möts i denna nya samling. Bli vän med söta karaktärer, upptäck kreativa äventyr och anpassa din stad i MySims och MySims Kingdom. Dessa spel kombinerar mysig livssimulering med övertygande berättelser Det Nintendo Switch-exklusiva MySims: Cozy Bundle kommer den 19 november. Förbeställningar är tillgängliga på Nintendo eShop senare idag.
  • Sid Meier’s Civilization VII: Återupplev historien ... eller gör den till din egen. Den klassiska strategispelsserien återvänder och ger återigen spelarna möjlighet att bygga arkitektoniska underverk och expandera sina territorier runt om i världen. Och den här gången kommer den japanska ledaren Himiko från tredje århundradet att vara en del av den berättelse du väver. Kommer dina monument att stå emot tidens tand eller kommer de att falla sönder till dammiga ruiner? Allt är upp till dig. Sid Meier's Civilization VII kommer att finnas tillgängligt på Nintendo Switch den 11 februari 2025. Förbeställningar är tillgängliga på Nintendo eShop nu.
  • DRAGON QUEST III HD-2D Remake: DRAGON QUEST III HD-2D Remake är en visuellt fantastisk nyversion av det klassiska rollspelet och tar dig tillbaka till början av Erdrick-trilogin. Den här moderna versionen innehåller spännande nya funktioner, bland annat nya sätt att anpassa karaktärernas utseende, exklusivt innehåll som inte fanns i originalspelet och till och med en helt ny ”Monster Wrangler”. Res över en expansiv värld och utforska städer och grottor medan du kämpar för överlevnad mot mäktiga varelser i detta turordningsbaserade äventyr. DRAGON QUEST III HD-2D Remake går att förbeställa på Nintendo eShop från och med senare idag och lanseras på Nintendo Switch den 14 november.
  • Goat Simulator 3:Ta kontroll över fler getter än du någonsin trodde var möjligt i den här lekfulla sandlådeupplevelsen. Slutför uppdrag och utmaningar eller ställ till med kaos - allt är upp till dig och din get. Bjud in vänner att delta via multiplayer online och lokala split screen-alternativ också. Goat Simulator 3 finns tillgängligt på Nintendo eShop senare idag, med en fysisk version som kommer till återförsäljare i november.
  • SpongeBob Squarepants™: The Patrick Star Game: Äntligen tar Patrick Star ledningen i sitt alldeles egna spel! SpongeBob Squarepants™. är en öppen lekplats där hela Bikini Bottom står till ditt förfogande: The Patrick Star Game kan du jaga efter begravda skatter, släppa ut ilska i Mrs Puffs Rage Room och bli indragen i uppdrag och utmaningar av Sandy Cheeks, Mr Krabs och SvampBob själv. SvampBob Fyrkan: The Patrick Star Game kommer att finnas tillgängligt den 4 oktober. Förbeställningar startar senare idag på Nintendo eShop.
  • Capcom Fighting Collection 2: Låt oss göra det här på riktigt! Capcom ger spelarna chansen att återuppleva ytterligare åtta klassiska fightingspel från sina valv, inklusive Capcom vs. SNK 2: Mark of the Millennium 2001, Power Stone, Power Stone 2, Plasma Sword: Nightmare of Bilstein och mer. Capcom Fighting Collection 2 bjuder på en unik spelvariation från klassiska tå-till-tå-dueller till multiplayer-fajter i expansiva miljöer och kommer att lanseras på Nintendo Switch 2025.
  • MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics: Jordens mäktigaste hjältar, mest vältränade kämpar, värsta skurkar och okategoriserbara varelser samlas officiellt den 12 september (digital utgåva) och den 22 november (fysisk utgåva) i sju spel som är favoriter bland fansen: X-MEN CHILDREN OF THE ATOM, MARVEL SUPER HEROES, X-MEN VS. STREET FIGHTER, MARVEL SUPER HEROES vs. STREET FIGHTER, MARVEL vs. CAPCOM CLASH OF SUPER HEROES, MARVEL vs. CAPCOM 2 New Age of Heroes och till och med den gamla arkadklassikern THE PUNISHER. MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics finns tillgängligt för förbeställning på Nintendo eShop från och med senare idag.
  • Castlevania Dominus Collection: Tre av fansens favorittitlar från Castlevania, som ursprungligen släpptes på Nintendo DS, återvänder i en och samma samling. Gör dig redo att hugga dig igenom monster, krypa genom mörka korridorer och bekämpa ondskan genom århundradena i tre klassiska plattformsäventyr. Kämpa återigen mot Dracula och hans skräckinjagande hantlangare i Castlevania: Dawn of Sorrow, Castlevania: Portrait of Ruin och Castlevania: Order of Ecclesia, plus två versioner av Haunted Castle, arkadspelet som startade allt - originalet och en omgjord version. Castlevania Dominus Collection finns tillgängligt på Nintendo eShop senare idag.
  • Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2: Five Nights at Freddy's är en ”flat screen”-fortsättning på den spännande överlevnadsseriens tidigare VR-utgåva: Help Wanted 2 sätter dig i de darrande skorna på en ny Fazbear-anställd som kommer att få sina ledaregenskaper - och självbevarelsedrift - satta på det ultimata provet. Med en fängslande serie minispel, iögonfallande grafik och klassiska jump scares, vad ska du göra din första kväll på jobbet? Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 tar sig till Nintendo Switch i vinter.
    Five Nights at Freddy’s: Security Breach – Ruin: I denna kostnadsfria DLC för Five Nights at Freddy's: Security Breach spelar du som Cassie, en Faz-fanatiker som måste dyka ner i de mörka djupen av den förfallna Pizzaplex för att rädda sin bästa vän Gregory. Kommer de båda att ta sig levande ut ur ruinen? Five Nights at Freddy's: Security Breach - Ruin kommer till Nintendo Switch i vinter.
  • Rune Factory: Guardians of Azuma: I den här omgjorda Rune Factory-upplevelsen ska du kalla på naturens krafter för att återställa landet och gudarna i den östra regionen Azuma. Använd din kraft som Earth Dancer för att bekämpa korrupta krafter, återuppbygga byar med säsongstema för att inspirera byborna att återvända och upplev Rune Factory-klamrar som romantik och jordbruk i det här helt nya äventyret. Rune Factory: Guardians of Azuma kommer till Nintendo Switch under våren 2025.
  • Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land: Atelier Yumia. är ett JRPG med alkemi-tema som kretsar kring begreppet ”minne”: The Alchemist of Memories & The Envisioned Land sätter dig i rollen som den nya huvudpersonen Yumia, när hon konfronterar sitt förflutna i detta vackra JRPG-fantasyäventyr. Förbättra dina färdigheter, besegra fiender och utforska en enorm, öppen värld. Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land kommer att släppas på Nintendo Switch i början av 2025.
  • Tales of Graces f Remastered: Som Asbel Lhant beger du dig än en gång till planeten Ephinea för att stoppa ett eskalerande krig mellan tre kungadömen som slåss om kontrollen. Denna RPG-klassiker släpptes ursprungligen på Wii och återvänder med förbättrad grafik och auto-save-funktioner som kommer att glädja både befintliga fans och nykomlingar till serien. Tales of Graces f Remastered kommer den 17 januari 2025.
    Star Overdrive: Lös pussel, slåss mot formidabla fiender och använd Keytars krafter i detta intergalaktiska äventyr. Star Overdrive ger dig kontroll över en hypersonisk Hoverboard på en avlägsen främmande planet när du utforskar främmande biomer i en 3D öppen värld i tredje person action-äventyrsupplevelse. Du behöver all kreativitet du kan uppbåda för att klara av utmaningar och utveckla dina Keytar-baserade krafter. Star Overdrive kommer till Nintendo Switch 2025 som ett tidsbegränsat exklusivt spel.
  • Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars: Den legendariska RPG-serien har återvänt, med nyligen remastrade versioner av Suikoden I och Suikoden II. Träffa och bli vän med upp till 108 allierade, bygg upp din hemmabas, utöka din inflytandesfär och förena dig med dina allierade för att kämpa för rättvisa. Använd intuitiv turordningsbaserad stridsmekanik och utnyttja nya stödfunktioner som automatiserade och snabbare strider med en knapptryckning i den här samlingen. Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars kommer att finnas tillgängligt på Nintendo eShop den 6 mars 2025.

Förutom de titlar som listas ovan innehöll presentationen montage av ännu fler partnerutvecklade spel som kommer till Nintendo Switch, bland annat

  • The Legend of Heroes: Trails in the Sky the 1st: en turordningsbaserad RPG-saga som ger dig en resa för att hitta en försvunnen far och utrota farliga bestar; lanseras 2025.
  • Worms Armageddon: Anniversary Edition: de tungt beväpnade och superdestruktiva trädgårdsvarelserna återvänder för mer turordningsbaserad strategisk krigföring i denna remaster av 1999 års klassiker, som lanseras den 26 september.
  • S.T.A.L.K.E.R: Legends of the Zone Trilogy: överlev, utforska och slåss i den här ikoniska samlingen av förstapersonsskjutare. Hemligheterna i Chornobyl Exclusion Zone är dina att avslöja när S.T.A.L.K.E.R.-kollektionen kommer till Nintendo Switch för första gången någonsin i november.
    Disney Dreamlight Valley: Disney och Pixars livssimuleringsäventyr startar sitt ”End of Summer”-event i spelet som bara kan beskrivas som magiskt. Ta din kikare och leta i dalen efter speciella Marshmallows för att göra goda godbitar och få exklusiva belöningar. Eventet pågår från den 4 september till den 26 september.
  • STAR WARS: Hunters™: den arenabaserade tävlingen mellan spelare som utspelar sig i Star Wars-universumet, värms upp med en ny säsong som startar den 26 september. Gör er redo för den nyaste utmanaren i arenan - Pilbush, den explosiva Ewoken.
  • LEGO® HORIZON ADVENTURES™: där den mystiska världen Horizon återskapas i LEGO-klossar, kommer till Nintendo Switch vintern 2024.
  • Tales of the Shire: A The Lord of The Rings™ Game: där du kan skapa din egen hobbitkaraktär, inreda ditt hobbithus, sköta din trädgård, fiska och göra allt annat som en god hobbit/hob gör i denna mysiga livssimulering. Släpps vintern 2024.
  • EA SPORTS FC™ 25: ger dig fler sätt att vinna för klubben. Lanseras på Nintendo Switch den 27 september, samarbeta med 5v5 Rush, ett nytt sätt att spela med vänner i Football Ultimate Team™, Clubs och Kick-Off. Förbeställningar är tillgängliga nu.
  • Disney Epic Mickey: Rebrushed: en trogen remake av det livfulla 3D-plattformsspelet med Musse Pigg, släpps den 24 september.
  • FUNKO FUSION: en chans att samla alla dina popkulturhjältar i en stor, ständigt föränderlig lekplats baserad på ikoniska platser och miljöer, som lanseras vintern 2024.
  • Just Dance 2025 Edition: där det är dags att sätta igång festen - nya låtar, nya rörelser och inga fler ursäkter för att inte komma upp på dansgolvet. Lansering den 15 oktober.  
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-FitnessBoxing3.png
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-AtelierYumia-EN.jpg
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-CastlevaniaDominusCollection.png
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-SidMeiersCivilizationVII.png
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-STARWARSHunters.jpg
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-YakuzaKiwami.png

Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige